1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Goreng Lada Garam
pittig gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippendijen
5 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca/maizena
1/2 theel zout
1/2 theel peper
olie

Bahan saus sambal:
ingrediënten saus:
2 eetl olie
7 teentjes knoflook
9 rode gedroogde pepers
4 lente-uitjes
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 eetl ebi, geweekt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine reepjes. Hak de knoflook grof en meng dit met het vlees, het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten staan. Meng de bloem, de tapioca en het zout goed doorelkaar. Meng hierdoor de kip en zorg ervoor dat de kip voldoende gecoat is.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de kip goudbruin en zet apart.
Saus: Snijd de knoflook, de pepers en de lente-ui fijn. Hak de ebi fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de pepers voor 2 minuten. Voeg dan de lente-ui, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan de ebi toevoegen en bak het droog. Voeg dan de kip toe en meng alles goed. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36090955