zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Semur Ayam Kentang - smoor van kip met aardappel
- Gegrilde kip met citroengras
- Gai Haw Bai Toey - gebakken kip in pandanusbladeren
- Bolu Pandan - pandancake
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Sayur caisim jamur - gestoofd gebakken choisam met paddenstoelen
- Sateh iwak kukus - Gestoomde vispakketjes
- Opor Daging - gestoofd rundvlees
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Sayap Ayam Ketumbar - kippenvleugeltjes in een koriander saus
Ayam Goreng Laos - Gebakken kip met laos


Ayam Goreng Laos
Gebakken kip met laos
Gebakken kip met laos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
260 gr laos
5 eetl olie
olie
300 ml water
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de eetlepels olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de kip, het water, het zout en de laos toe en sudder dit voor 25 minuten totdat de kip gaar is en het vocht verdampt is. Verhit opnieuw olie in een wok/wadjan en bak/frituur het mengsel dat krokant en goudbruin.
ingrediënten:
1 kip
260 gr laos
5 eetl olie
olie
300 ml water
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de eetlepels olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de kip, het water, het zout en de laos toe en sudder dit voor 25 minuten totdat de kip gaar is en het vocht verdampt is. Verhit opnieuw olie in een wok/wadjan en bak/frituur het mengsel dat krokant en goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.