banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Goreng Lengkuas - droog gestoofde gebakken gekruide kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Lengkuas
droog gestoofde gebakken gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
5 cm lengkuas/laos
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1/2 theel peper
3 kemiri noten
2 cm jahe
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng in een pan de kip samen met de bumbu, het limoensap, de laos, de salam, de serai en de jeruk purut blaadjes.
Stoof de kip op laag vuur en afgesloten gaar en totdat het vocht is verdampt. Schep de kip uit de pan en bewaar de kruiden apart.
Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en zet apart. Verwijder de salam, de serai en de jeruk purut uit de kruiden. Verhit in een pan de olie en bak de kruiden droog en bruin. Strooi het daarna over de kip en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674744