banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Manggarsik - karper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Manggarsik
karper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 karper
1 serehstengel, gekneusd
2 theel asem
300 ml water
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
7 lente-uitjes
4 rode lomboks
6 cm hember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het wit van de lente-uitjes fijn en het groen grof en lag het groen apart. Wrijf of maal de overige ingrediënten van de boemboe samen met het wit van de lente-uitjes tot een pasta. Snijd de karper in mootjes.
Verhit het water en meng daar eerst de asem doorheen totdat het is opgelost. Voeg dan de boemboe, de sereh, de vis, het zout en het groen van de lente-uitjes toe en stoof de vis gaar en totdat het vocht wrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374