banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Manggarsik - karper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Manggarsik
karper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 karper
1 serehstengel, gekneusd
2 theel asem
300 ml water
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
7 lente-uitjes
4 rode lomboks
6 cm hember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het wit van de lente-uitjes fijn en het groen grof en lag het groen apart. Wrijf of maal de overige ingrediënten van de boemboe samen met het wit van de lente-uitjes tot een pasta. Snijd de karper in mootjes.
Verhit het water en meng daar eerst de asem doorheen totdat het is opgelost. Voeg dan de boemboe, de sereh, de vis, het zout en het groen van de lente-uitjes toe en stoof de vis gaar en totdat het vocht wrijwel is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37905361