banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mangasik Toba - gestoofde meerval in kruidige saus uit Noord-Sumatra

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Mangasik Toba
gestoofde meerval in kruidige saus uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ikan gabus / meerval
500 ml water
2 sereh
50 gr bieslook
1 eetl asem water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 kemiri noten
1 theel peper
2 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in twee stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis en laat tenminste 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan het water en kook de vis samen met de bumbu en de sereh totdat de vis vrijwel gaar is. Voeg dan de gehakte bieslook en het asemwater toe en kook het geheel zachtjes gaar.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669223