Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kulit Singkong - gebakken cassaveschillen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kulit Singkong
gebakken cassaveschillen
Bahan-bahan:
ingrediënten;
325 gr cassaveschillen
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 groene lomboks
100 gr oncom
3 eetl. olie
l theel, trasi bakar
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
water

Cara membuat: Bereiding:
Snijd de schillen in reepjes en verwijder de bruine buitenkant. Kook de schillen vervolgens in het water voor 12 minuten en laat deze daarna uitlekken. Verkruimel dan de oncom. Snijd de knoflook en de sjalotten in plakjes en de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Dan de oncom en de trassi toevoegen en dit alles nog 3 minuten bakken. Vervolgens de palmsuiker, het zout en de cassaveschillen toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451