Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Tumis Kulit Singkong - gebakken cassaveschillen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kulit Singkong
gebakken cassaveschillen
Bahan-bahan:
ingrediënten;
325 gr cassaveschillen
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 groene lomboks
100 gr oncom
3 eetl. olie
l theel, trasi bakar
1/2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
water

Cara membuat: Bereiding:
Snijd de schillen in reepjes en verwijder de bruine buitenkant. Kook de schillen vervolgens in het water voor 12 minuten en laat deze daarna uitlekken. Verkruimel dan de oncom. Snijd de knoflook en de sjalotten in plakjes en de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Dan de oncom en de trassi toevoegen en dit alles nog 3 minuten bakken. Vervolgens de palmsuiker, het zout en de cassaveschillen toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131