banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Masak Kunyit - roerbak van gele kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Kunyit
roerbak van gele kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kip (filet of dij)
3 cm kunyit
2 theel oestersaus
2 eetl olie
1/2 ui
1 rode lombok
60 gr sperziebonen
3 eetl water
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in reepjes en rasp de kunyit fijn. Snijd de lombok in ringen, de sperziebonen in stukjes en de ui in dunne plakjes. Meng de kip met de kunyit en de oestersaus en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. 
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze kort totdat de kleur verandert. Dan de lombok de sperziebonen en meng goed. Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel al roerend gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689730