banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masak Kunyit
roerbak van gele kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kip (filet of dij)
3 cm kunyit
2 theel oestersaus
2 eetl olie
1/2 ui
1 rode lombok
60 gr sperziebonen
3 eetl water
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in reepjes en rasp de kunyit fijn. Snijd de lombok in ringen, de sperziebonen in stukjes en de ui in dunne plakjes. Meng de kip met de kunyit en de oestersaus en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. 
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze kort totdat de kleur verandert. Dan de lombok de sperziebonen en meng goed. Vervolgens het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel al roerend gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335921