Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Masak Merah - Kip met tomaat, gedroogde pepers en kruiden

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Masak Merah
Kip met tomaat, gedroogde pepers en kruiden

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel kunyit/kurkuma
2 eetl olie
2 sereh/citroengras, geknoopt
1 ui
4 tomaten
4 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel zout
1 eetl palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
1 ui
5 teentjes knoflook
5 cm jahe
15 gedroogde rode chilies

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 strukken en wrijf deze in met het zout en de kunyit en laat dit 15 miuten intrekken. Snijd de ui in dunne plakjes, de tomaten in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de kip voor 15 minuten totdat de kip bruin en gaar is geworden. Schep de kip uit de pan en zet apart.
Voeg dan de bumbu en de sereh toe en fruit dit voor 4 minuten. Dan de ui en de tomaten toevvoegen en bak deze zacht. Voeg de kip weer toe samen met het zout, de palmsuiker en de saus tomat en laat het geheel 10 minuten zachtjes afgesloten suddderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 416 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924538