Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Masak Merah - Kip met tomaat, gedroogde pepers en kruiden

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Masak Merah
Kip met tomaat, gedroogde pepers en kruiden

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel kunyit/kurkuma
2 eetl olie
2 sereh/citroengras, geknoopt
1 ui
4 tomaten
4 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel zout
1 eetl palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
1 ui
5 teentjes knoflook
5 cm jahe
15 gedroogde rode chilies

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 strukken en wrijf deze in met het zout en de kunyit en laat dit 15 miuten intrekken. Snijd de ui in dunne plakjes, de tomaten in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de kip voor 15 minuten totdat de kip bruin en gaar is geworden. Schep de kip uit de pan en zet apart.
Voeg dan de bumbu en de sereh toe en fruit dit voor 4 minuten. Dan de ui en de tomaten toevvoegen en bak deze zacht. Voeg de kip weer toe samen met het zout, de palmsuiker en de saus tomat en laat het geheel 10 minuten zachtjes afgesloten suddderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451