banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pad Phuk Tong - gebakken pompoen met varkensvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pad Phuk Tong
gebakken pompoen met varkensvlees
ingrediënten:
225 gr varkensvlees
350 gr pompoen
6 teentjes knoflook
2 eieren
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 eetl Golden mountain saus
1 theel palmsuiker
60 ml kippenbouillon
3 bosuitjes
2 eetl olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de pompoen in blokjes, de bosuitjes in 5 cm stukjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Dan de pompoen, de bouillon, de oestersaus, de kecap, de golden mountain saus en de palmsuiker toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de eieren er door heen roeren en de lenteuitjes toevoegen. Bak het geheel nog voor 1 minuut en serveer met rijst.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 305 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960982