Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Phuk Tong - gebakken pompoen met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Phuk Tong
gebakken pompoen met varkensvlees
ingrediënten:
225 gr varkensvlees
350 gr pompoen
6 teentjes knoflook
2 eieren
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1 eetl Golden mountain saus
1 theel palmsuiker
60 ml kippenbouillon
3 bosuitjes
2 eetl olie
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de pompoen in blokjes, de bosuitjes in 5 cm stukjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. voeg dan het vlees toe en bak dit gaar. Dan de pompoen, de bouillon, de oestersaus, de kecap, de golden mountain saus en de palmsuiker toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de eieren er door heen roeren en de lenteuitjes toevoegen. Bak het geheel nog voor 1 minuut en serveer met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252806