banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ikan layur masak balado - rood gebakken haarstaartdegenvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan layur masak balado
rood gebakken haarstaartdegenvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan layur (haarstaartdegenvis), anders makreel
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
1 sereh stengels
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaat, gehakt
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 eetl water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en marineer deze met het citroensap en het zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de vis vrijwel gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog voor 2 minuten. Voeg dan de vis, het zout en de palmsuiker toe en meng alles door elkaar. Giet het water erbij en bak het geheel totdat het vocht is geabsobeerd.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39814712