banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Ikan layur masak balado - rood gebakken haarstaartdegenvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan layur masak balado
rood gebakken haarstaartdegenvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan layur (haarstaartdegenvis), anders makreel
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
1 sereh stengels
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaat, gehakt
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 eetl water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en marineer deze met het citroensap en het zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de vis vrijwel gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog voor 2 minuten. Voeg dan de vis, het zout en de palmsuiker toe en meng alles door elkaar. Giet het water erbij en bak het geheel totdat het vocht is geabsobeerd.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38710986