Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan layur masak balado - rood gebakken haarstaartdegenvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan layur masak balado
rood gebakken haarstaartdegenvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan layur (haarstaartdegenvis), anders makreel
1/2 theel citroensap
1/2 theel zout
1 salam blad
1 sereh stengels
2 jeruk purut blaadjes
1 tomaat, gehakt
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
4 eetl water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en marineer deze met het citroensap en het zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de vis vrijwel gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg de tomaat toe en bak nog voor 2 minuten. Voeg dan de vis, het zout en de palmsuiker toe en meng alles door elkaar. Giet het water erbij en bak het geheel totdat het vocht is geabsobeerd.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193958