Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan lele - zeewolf

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan lele
zeewolf
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 zeewolf filets van 350 gr elk
500 ml kokosmelk
2 blaadjes salam
1 serehstengel, gekneusd
1 theel zout
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de zeewolf filets in met het zout, de peper en het limoensap en laat de filets 30 minuten staan.
Doe alle overige ingrediënten in een pan en breng dit aan de kook en laat dit 30 minuten sudderen, totdat de kokosmelk splitst en de saus olieachtig en helder wordt in plaats van crèmig. Bak dan de vis 10 minuten op middelhoog vuur krokant.
Giet de saus over de gebakken vis en dien op.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256981