banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan lele - zeewolf
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan lele
zeewolf
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 zeewolf filets van 350 gr elk
500 ml kokosmelk
2 blaadjes salam
1 serehstengel, gekneusd
1 theel zout
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de zeewolf filets in met het zout, de peper en het limoensap en laat de filets 30 minuten staan.
Doe alle overige ingrediënten in een pan en breng dit aan de kook en laat dit 30 minuten sudderen, totdat de kokosmelk splitst en de saus olieachtig en helder wordt in plaats van crèmig. Bak dan de vis 10 minuten op middelhoog vuur krokant.
Giet de saus over de gebakken vis en dien op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564705