zeewolf
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 zeewolf filets van 350 gr elk
500 ml kokosmelk
2 blaadjes salam
1 serehstengel, gekneusd
1 theel zout
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl limoensap
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de zeewolf filets in met het zout, de peper en het limoensap en laat de filets 30 minuten staan.
Doe alle overige ingrediënten in een pan en breng dit aan de kook en laat dit 30 minuten sudderen, totdat de kokosmelk splitst en de saus olieachtig en helder wordt in plaats van crèmig. Bak dan de vis 10 minuten op middelhoog vuur krokant.
Giet de saus over de gebakken vis en dien op.
ingrediënten:
4 zeewolf filets van 350 gr elk
500 ml kokosmelk
2 blaadjes salam
1 serehstengel, gekneusd
1 theel zout
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl limoensap
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de zeewolf filets in met het zout, de peper en het limoensap en laat de filets 30 minuten staan.
Doe alle overige ingrediënten in een pan en breng dit aan de kook en laat dit 30 minuten sudderen, totdat de kokosmelk splitst en de saus olieachtig en helder wordt in plaats van crèmig. Bak dan de vis 10 minuten op middelhoog vuur krokant.
Giet de saus over de gebakken vis en dien op.