Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan lele - zeewolf

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan lele
zeewolf
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 zeewolf filets van 350 gr elk
500 ml kokosmelk
2 blaadjes salam
1 serehstengel, gekneusd
1 theel zout
1 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de zeewolf filets in met het zout, de peper en het limoensap en laat de filets 30 minuten staan.
Doe alle overige ingrediënten in een pan en breng dit aan de kook en laat dit 30 minuten sudderen, totdat de kokosmelk splitst en de saus olieachtig en helder wordt in plaats van crèmig. Bak dan de vis 10 minuten op middelhoog vuur krokant.
Giet de saus over de gebakken vis en dien op.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103