Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Lele Bakar - gebakken gekruide vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Lele Bakar
gebakken gekruide vis

Bahan-bahan:
ingedriënten:
6 meerval filets
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel limoensaps
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 kemiri noten
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
50 ml olie

Taburan:
garnering:
3 eetl sambal trasi

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het zout, de peper en het limoensap voor tenminste 20 minuten. Rooster de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de kemiri droog in een pan en wrijf of maal deze daarna met het zout, de peper en de kecap tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis op de huid krokant en zet apart. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze nog 2 minuten. Serveer de vis met de sambal.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773