Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Belut Bumbu Cabai Hijau - gebakken paling in een groene pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Belut Bumbu Cabai Hijau
gebakken paling in een groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr belut/paling
1 limoen, sap
1 theel zout
1 eetl limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 groene tomaten
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 groene lomboks, ontpit
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat het tenminste 15 minuten marineren. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar en bruin en zet apart.
Stoom voor de bumbu de sjalotjes, de tomaten, de keriting en de lomboks voor 10 minuten. Hak deze daarna grof en meng het met de palmsuiker en het zout.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de paling toe en meng goed. Vervolgens het limoensap toevoegen en meng goed en bak totdat het vocht indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823