Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Belut Bumbu Cabai Hijau - gebakken paling in een groene pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Belut Bumbu Cabai Hijau
gebakken paling in een groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr belut/paling
1 limoen, sap
1 theel zout
1 eetl limoen, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 groene tomaten
6 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
5 groene lomboks, ontpit
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukken en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat het tenminste 15 minuten marineren. Verhit in een pan de olie en bak de paling gaar en bruin en zet apart.
Stoom voor de bumbu de sjalotjes, de tomaten, de keriting en de lomboks voor 10 minuten. Hak deze daarna grof en meng het met de palmsuiker en het zout.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de paling toe en meng goed. Vervolgens het limoensap toevoegen en meng goed en bak totdat het vocht indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 329 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793