banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Belut cabai hijau - gebakken paling in groene chilisaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Belut cabai hijau
gebakken paling in groene chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr paling
2 theel zout
1 theel citroensap
2 salam blaadjes
4 jeruk puru blaadjes
1 sereh stengel
4 groene tomaten
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
7 sjalotjes
13 groene lomboks
5 groene rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukjes van 5 cm en marineer deze met het citroensap en 1 1/2 theel zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de paling en verwijder daarna de huid.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Snijd de tomaten in kleine partjes en voeg deze toe en bak het geheel nog 2 minuten. Voeg dan de paling, 1/2 theel zout, de palmsuiker en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39802489