banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Belut cabai hijau
gebakken paling in groene chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr paling
2 theel zout
1 theel citroensap
2 salam blaadjes
4 jeruk puru blaadjes
1 sereh stengel
4 groene tomaten
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
7 sjalotjes
13 groene lomboks
5 groene rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paling in stukjes van 5 cm en marineer deze met het citroensap en 1 1/2 theel zout voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en bak de paling en verwijder daarna de huid.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Snijd de tomaten in kleine partjes en voeg deze toe en bak het geheel nog 2 minuten. Voeg dan de paling, 1/2 theel zout, de palmsuiker en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus is ingedikt. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500587