zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang 2 - pittig rundvlees in kokosmelk
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Rujak ketimoen - Roedjak komkommer
- Kambing Cassia - omelet met lamsvlees
- Heloa sira kadol - kip met kokos
- Babi Bumbu Cin
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
- Abon - gekruid vlees
- Semur Tahu - stoofpotje van tahu
Belut belado - Gebakken paling


Belut belado
Gebakken paling
Gebakken paling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 paling ca. 400 g
olie
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
3 rode lomboks
8 rawits
1 tomaat
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Maak eerste de palingen schoon. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de palingen krokant. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een wat grove pasta. Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de paling en bak nog 2 minuten verder..
ingrediënten:
5 paling ca. 400 g
olie
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
3 rode lomboks
8 rawits
1 tomaat
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Maak eerste de palingen schoon. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de palingen krokant. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een wat grove pasta. Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de paling en bak nog 2 minuten verder..
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.