banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Rangginang - Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rangginang
Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr witte kleefrijst
4 teentjes knoflook
250 ml water
1/2 theel, trasi bakar
zout naar smaak
olie
ruim water

Cara membuat:
Bereiding:
Laat eerst de rijst een aantal uren weken in ruim water en laat dit vervolgens uitlekken. Stoom de rijst vervolgens in 30 minuten halfgaar. Wrijf de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het zout, de trassi en de knoflook toe en als dit kookt dan het door de rijst gieten en laat dit absorberen. Stoom vervolgens de rijst verder gaar in 30 minuten.
Vorm van de rijst platte koekjes met een dikte van 1 cm en laat deze in de oven in een paar uur zachtjes en langzaam drogen. Verhit vervolgens in een wok/wadjan de olie en frituur de koekjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101580