Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Rangginang - Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rangginang
Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr witte kleefrijst
4 teentjes knoflook
250 ml water
1/2 theel, trasi bakar
zout naar smaak
olie
ruim water

Cara membuat:
Bereiding:
Laat eerst de rijst een aantal uren weken in ruim water en laat dit vervolgens uitlekken. Stoom de rijst vervolgens in 30 minuten halfgaar. Wrijf de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het zout, de trassi en de knoflook toe en als dit kookt dan het door de rijst gieten en laat dit absorberen. Stoom vervolgens de rijst verder gaar in 30 minuten.
Vorm van de rijst platte koekjes met een dikte van 1 cm en laat deze in de oven in een paar uur zachtjes en langzaam drogen. Verhit vervolgens in een wok/wadjan de olie en frituur de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083985