Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Rangginang - Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rangginang
Gefrituurde gedroogde rijstkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr witte kleefrijst
4 teentjes knoflook
250 ml water
1/2 theel, trasi bakar
zout naar smaak
olie
ruim water

Cara membuat:
Bereiding:
Laat eerst de rijst een aantal uren weken in ruim water en laat dit vervolgens uitlekken. Stoom de rijst vervolgens in 30 minuten halfgaar. Wrijf de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het zout, de trassi en de knoflook toe en als dit kookt dan het door de rijst gieten en laat dit absorberen. Stoom vervolgens de rijst verder gaar in 30 minuten.
Vorm van de rijst platte koekjes met een dikte van 1 cm en laat deze in de oven in een paar uur zachtjes en langzaam drogen. Verhit vervolgens in een wok/wadjan de olie en frituur de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455732