banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Masak Kemangi - gestoofd rundvlees met kemangi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Kemangi
gestoofd rundvlees met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr schenkel
2 groene tomaten
5 rode rawits
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
1000 ml water
1 bosuitje
4 takjes kemangi (citroen basilicum)
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en hak de tomaten fijn en snijd de bosui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de tomaten en de rawits toe en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker, de peper en het water toevoegen en bring het geheel aan de kook en kook het geheel daarna zachtjes gaar. Voeg de kemangi en de bosui 5 minuten voor het einde toe.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113