Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging Masak Kecap Cabai Hijau - rundvlees met kecap en groene pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Masak Kecap Cabai Hijau
rundvlees met kecap en groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
7 sjalotjes
7 groene lomboks
2 salam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagel
2 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotjes in dunne plakjes en de pepers in de lengte doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjalotjes en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan het vlees toevoegen en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens beetje bij beetje het water toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103