1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Masak Kecap Cabai Hijau
rundvlees met kecap en groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
7 sjalotjes
7 groene lomboks
2 salam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagel
2 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de sjalotjes in dunne plakjes en de pepers in de lengte doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjalotjes en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan het vlees toevoegen en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens beetje bij beetje het water toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806