Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
kerrierijst met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

kerrierijst met ei
eenvoudig recept

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr droogkokende rijst
wat olie
3 sjalotten, fijngesneden
2 teentjes knoflook
100 gr gepelde garnalen
2 eetl kerriepoeder
4 hardgekookte doormidden gesneden eieren
zout
peper

Cara membuat:
bereiding:
Fruit in een wok/wadjan slalotten, de knoflook en de garnalen en voeg dan de kerriepoeder en de rijst toe. Goed omscheppen en maak op smaak met wat zout en peper. Serveer de gehalveerde eieren erbij.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777