Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ketan Urap - rijstballetjes met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ketan urap
rijstballetjes met kokos

Bahan-bahan:
Ingrediënten
1000 gr witte kleefrijst
geraspte kokos (van 1/2 noot)
bananenblad
500 ml water
2 theel zout
houten prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor 3 uur in een pan met water. Laat daarna de rijst uitlekken. Kook de rijst met het water en 1 theel zout totdat het vocht verdampt is. Stoom daarna de rijst gaar. Meng de kokos met 1 theel zout. Verpak dit in bananenblad, zet de uiteinden vast en stoom dit gaar in 10 minuten. Maak dan balletjes van de rijst en rol de balletjes door de kokos.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914138