Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ketan Urap - rijstballetjes met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ketan urap
rijstballetjes met kokos

Bahan-bahan:
Ingrediënten
1000 gr witte kleefrijst
geraspte kokos (van 1/2 noot)
bananenblad
500 ml water
2 theel zout
houten prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor 3 uur in een pan met water. Laat daarna de rijst uitlekken. Kook de rijst met het water en 1 theel zout totdat het vocht verdampt is. Stoom daarna de rijst gaar. Meng de kokos met 1 theel zout. Verpak dit in bananenblad, zet de uiteinden vast en stoom dit gaar in 10 minuten. Maak dan balletjes van de rijst en rol de balletjes door de kokos.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902541