Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ketan Urap - rijstballetjes met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ketan urap
rijstballetjes met kokos

Bahan-bahan:
Ingrediënten
1000 gr witte kleefrijst
geraspte kokos (van 1/2 noot)
bananenblad
500 ml water
2 theel zout
houten prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor 3 uur in een pan met water. Laat daarna de rijst uitlekken. Kook de rijst met het water en 1 theel zout totdat het vocht verdampt is. Stoom daarna de rijst gaar. Meng de kokos met 1 theel zout. Verpak dit in bananenblad, zet de uiteinden vast en stoom dit gaar in 10 minuten. Maak dan balletjes van de rijst en rol de balletjes door de kokos.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193824