Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Babat sapi goreng - Gebakken gestoofde runderpens

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babat sapi goreng
Gebakken gestoofde runderpens
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eetl. krijt
1000 ml water
1500 gr runderpens
7 cm laos
3 serehstengels, gekneusd
2000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
6 salamblaadjes
2 theel, suiker
zout
1000 ml dunne kokosmelk (santen asli)
olie

haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook

Cara Membuat:
bereiding:
Rooster eerst de ketumbar voor 2 minuten droog in een koekenpan. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de pens in stukken en was het daarna in ruim water met het krijt en laat het daarna uitlekken. Meng het daarna met de boemboe en laat het 45minuten marineren.
Verhit de dunne kokosmelk in een wok/wadjan en voeg daar de pens aan toe. Dan de sereh, de laos, de salamblaadjes, zout naar smaak en de suiker toevoegen en het geheel zachtjes 1 uur stoven. Vervolgens de dikke kokosmelk toevoegen en nog 1 uur verder sudderen. Haal dan de pens uit de pan en bak dit in wat olie bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820