Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kari Ayam Jamur - Mie met kerrie kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kari Ayam Jamur
Mie met kerrie kip


Bahan-bahan:
200 gr mie
1 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 rode uien
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel kerrie java
1 cm kunyit
1 prei
50 gr jamur kancing (champignons)
25 gr kemangi
200 gr kipfilet
50 gr tauge
½ theel zout
½ theel peper
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat dit uitlekken. Snijd de knoflook en de uien fijn. Snijd de prei julienne en de jamur in dunne plakjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de bouillon en de kip toe en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze fijn. Vervolgens de kerrie, de kunyit, de jamur, de prei, de kemangi, het zout en de peper toevoegen en kort gevolgd door de taugé. Verdeel de mie over borden en schep de knoflook, de uien en de kip erover. Schep dan de saus erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084012