banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kari Ayam Jamur - Mie met kerrie kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kari Ayam Jamur
Mie met kerrie kip


Bahan-bahan:
200 gr mie
1 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 rode uien
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel kerrie java
1 cm kunyit
1 prei
50 gr jamur kancing (champignons)
25 gr kemangi
200 gr kipfilet
50 gr tauge
½ theel zout
½ theel peper
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat dit uitlekken. Snijd de knoflook en de uien fijn. Snijd de prei julienne en de jamur in dunne plakjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de bouillon en de kip toe en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze fijn. Vervolgens de kerrie, de kunyit, de jamur, de prei, de kemangi, het zout en de peper toevoegen en kort gevolgd door de taugé. Verdeel de mie over borden en schep de knoflook, de uien en de kip erover. Schep dan de saus erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40098006