banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kari Ayam Jamur - Mie met kerrie kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kari Ayam Jamur
Mie met kerrie kip


Bahan-bahan:
200 gr mie
1 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 rode uien
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel kerrie java
1 cm kunyit
1 prei
50 gr jamur kancing (champignons)
25 gr kemangi
200 gr kipfilet
50 gr tauge
½ theel zout
½ theel peper
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat dit uitlekken. Snijd de knoflook en de uien fijn. Snijd de prei julienne en de jamur in dunne plakjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de bouillon en de kip toe en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze fijn. Vervolgens de kerrie, de kunyit, de jamur, de prei, de kemangi, het zout en de peper toevoegen en kort gevolgd door de taugé. Verdeel de mie over borden en schep de knoflook, de uien en de kip erover. Schep dan de saus erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37388563