Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kari Ayam Jamur - Mie met kerrie kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kari Ayam Jamur
Mie met kerrie kip


Bahan-bahan:
200 gr mie
1 eetl olie
3 teentjes knoflook
2 rode uien
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel kerrie java
1 cm kunyit
1 prei
50 gr jamur kancing (champignons)
25 gr kemangi
200 gr kipfilet
50 gr tauge
½ theel zout
½ theel peper
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mie in het water gaar en laat dit uitlekken. Snijd de knoflook en de uien fijn. Snijd de prei julienne en de jamur in dunne plakjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de uien voor 3 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de bouillon en de kip toe en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze fijn. Vervolgens de kerrie, de kunyit, de jamur, de prei, de kemangi, het zout en de peper toevoegen en kort gevolgd door de taugé. Verdeel de mie over borden en schep de knoflook, de uien en de kip erover. Schep dan de saus erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912094