Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oblok-oblok

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Oblok-oblok

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 theel trassie
2 theel sambal ulek (zie recept)
4 kemirienoten
2 salambladeren
3 cm laos
3 lombok
1/2 blok tahu/tofu
1/2 blok tempé
50 gr peteh bonen
1/4 blok kokoscremé
250 ml kippenbouillon (zie recept)
suiker naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en tempé in blokjes. Wrijf of maal alle kruiden en specerijen fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten, voeg dan de tahu en tempé toe en bak dit mee bruin. Voeg dan de kokoscremé, de salamblaadjes en de bouillon toe en laat alles verder gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451