Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Oblok-oblok

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Oblok-oblok

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 theel trassie
2 theel sambal ulek (zie recept)
4 kemirienoten
2 salambladeren
3 cm laos
3 lombok
1/2 blok tahu/tofu
1/2 blok tempé
50 gr peteh bonen
1/4 blok kokoscremé
250 ml kippenbouillon (zie recept)
suiker naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en tempé in blokjes. Wrijf of maal alle kruiden en specerijen fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten, voeg dan de tahu en tempé toe en bak dit mee bruin. Voeg dan de kokoscremé, de salamblaadjes en de bouillon toe en laat alles verder gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 722 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906413