logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kacang Bawang
Gebakken Knoflook-pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kilo rauwe pinda's
15 teentjes knoflook
zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Giet kokend water over de pinda's en laat de pinda's 12 uur in het water staan. Voeg wat zout aan het water toe. Laat vervolgens de pinda's goed uitlekken.Snijd dan de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de pinda's met de knoflook gaar en krokant.

Add comment

Submit

who is online

We have 153 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151512