1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kacang Bawang
Gebakken Knoflook-pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kilo rauwe pinda's
15 teentjes knoflook
zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Giet kokend water over de pinda's en laat de pinda's 12 uur in het water staan. Voeg wat zout aan het water toe. Laat vervolgens de pinda's goed uitlekken.Snijd dan de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de pinda's met de knoflook gaar en krokant.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905