Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Jamur Tiram Goreng Gurih - gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jamur Tiram Goreng Gurih
gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr oesterzwammen
100 ml water
2 eetl tapoica bloem
175 gr rijstmeel
1 eetl rode peper vlokken
1/2 theel peper
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de tapioca, de rijstmeel, de peper en de peper vlokken goed doorelkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan het water erdoor en vorm een papje.
Wentel hierdoor de oesterzwammen en daarna door de meel en zorg dat de meel blijft plakken.
Verhit in een pan de olie en bak de oesterzwammen gaar en bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930509