Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jamur Tiram Goreng Gurih - gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jamur Tiram Goreng Gurih
gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr oesterzwammen
100 ml water
2 eetl tapoica bloem
175 gr rijstmeel
1 eetl rode peper vlokken
1/2 theel peper
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de tapioca, de rijstmeel, de peper en de peper vlokken goed doorelkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan het water erdoor en vorm een papje.
Wentel hierdoor de oesterzwammen en daarna door de meel en zorg dat de meel blijft plakken.
Verhit in een pan de olie en bak de oesterzwammen gaar en bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066906