zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Rundvlees, gestoofd
- Sambal ebbie
- Sambal Goreng Printil - gehakt balletjes in een pittige romige saus
- Chan Pei Fun Gai - gerookte mandarijnen kip
- Jagung bose - Gekookte gedroogde maïs met bonen
- Sambal Udang Basa
- Ayam Merah - rode kip
- Sayur riport
- Acar van groenten
- Yaam Yai - salade van gemengde groente
Jamur Tiram Goreng Gurih - gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen


Jamur Tiram Goreng Gurih
gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr oesterzwammen
100 ml water
2 eetl tapoica bloem
175 gr rijstmeel
1 eetl rode peper vlokken
1/2 theel peper
olie
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng de tapioca, de rijstmeel, de peper en de peper vlokken goed doorelkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan het water erdoor en vorm een papje.
Wentel hierdoor de oesterzwammen en daarna door de meel en zorg dat de meel blijft plakken.
Verhit in een pan de olie en bak de oesterzwammen gaar en bruin. Serveer.
gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr oesterzwammen
100 ml water
2 eetl tapoica bloem
175 gr rijstmeel
1 eetl rode peper vlokken
1/2 theel peper
olie
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Meng de tapioca, de rijstmeel, de peper en de peper vlokken goed doorelkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan het water erdoor en vorm een papje.
Wentel hierdoor de oesterzwammen en daarna door de meel en zorg dat de meel blijft plakken.
Verhit in een pan de olie en bak de oesterzwammen gaar en bruin. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.