logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jamur Tiram Goreng Gurih
gebakken gekruide en gecoate oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr oesterzwammen
100 ml water
2 eetl tapoica bloem
175 gr rijstmeel
1 eetl rode peper vlokken
1/2 theel peper
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng de tapioca, de rijstmeel, de peper en de peper vlokken goed doorelkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan het water erdoor en vorm een papje.
Wentel hierdoor de oesterzwammen en daarna door de meel en zorg dat de meel blijft plakken.
Verhit in een pan de olie en bak de oesterzwammen gaar en bruin. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151293