Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kacang Goreng

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kacang Goreng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. ongebrande pinda's
9 rode sjalotten
10 teentjes knoflook
9 eetl ketumbar
peper en zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de sjalotten fijn tot een boemboe (pasta) Voeg de pinda's toe en zoveel kokend water dat de pinda's net onder staan. Goed roeren en een paar uur laten staan.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de uitgelekte pinda's in kleine porties bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934777