logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kacang Goreng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. ongebrande pinda's
9 rode sjalotten
10 teentjes knoflook
9 eetl ketumbar
peper en zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de sjalotten fijn tot een boemboe (pasta) Voeg de pinda's toe en zoveel kokend water dat de pinda's net onder staan. Goed roeren en een paar uur laten staan.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de uitgelekte pinda's in kleine porties bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 205 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160361