1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Piendang Kecap Kambing
gestoofd gekruid lamsvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr lamsvlees / schapenvlees
250 ml water
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:

boemboe:
1/2 theel trasi
3 cm laos
3 cm gember (jahe/djahe)
1 theel asem
3 cm sereh
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat dit zachtjes voor 30 minuten sudderen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit met de kecap toe aan het vlees en laat dit nog 45 minuten zachtjes sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 481 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449