1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Rabeg
stoofpotje van geitenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr darmen van geit
200 gr geiten ribbetjes
100 gr geiten lever
2500 ml water
6 cm jahe, gerapst
3 sereh
5 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
2 cm jahe
2 rode lomboks
1 tomaat
2 theel zout
1 theel peper
2 theel palmsuiker
6 kruidnagels
2 cm kaneel
1/2 theel nootmuskaat
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Maar de darmen schoon en vlecht deze samen. Snijd de ribbetjes in stukken en de lever in plakjes. Rasp de jahe. Snijd voor de bumbu de sjalotjes en de jahe in dunne plakjes en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de lomboks fijn.
Verhit in een pan 1500 ml water en kook daarin de darmen, de ribbetjes en de lever samen met de jahe, de sereh en de jeruk purut totdat het gaar is. Giet het water af.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de jahe en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de lever en de darmen toe en bak deze rondom bruin. Dan de tomaat, het zout, de peper, de palmsuiker, de kaneel, de kruidnagels en de nootmuskaat toevoegen gevolgd door het water en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht is opgenomen. Meng dan de kecap erdoor en bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026