banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Rayuan Pulau Kelapa - Lamskebabs met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Rayuan Pulau Kelapa
Lamskebabs met kokos


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr lams filet
100 gr geraspte kokos
sate stokjes

Bahan-bahan marinade:
Ingrediënten marinade:
3 teentjes knoflook
2 jeruk purut blaadjes
250 ml santen
1 cm kunyit
½ theel ketumbar
1 theel jinten
½ theel zout
1 theel pepper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng het door de marinade en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze voor 5 minuten boven een houtskool vuurtje. Meng de overgebleven marinade door de geraspte kokos. Rol het geroosterde vlees door het mengsel en rooster het vervolgens nog voor 2 minuten langzaam boven het houtskoolvuurtje totdat de kokos goudbruin wordt en het vlees gaar is geworden.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 296 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39053683