1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Rayuan Pulau Kelapa
Lamskebabs met kokos


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr lams filet
100 gr geraspte kokos
sate stokjes

Bahan-bahan marinade:
Ingrediënten marinade:
3 teentjes knoflook
2 jeruk purut blaadjes
250 ml santen
1 cm kunyit
½ theel ketumbar
1 theel jinten
½ theel zout
1 theel pepper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng het door de marinade en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze voor 5 minuten boven een houtskool vuurtje. Meng de overgebleven marinade door de geraspte kokos. Rol het geroosterde vlees door het mengsel en rooster het vervolgens nog voor 2 minuten langzaam boven het houtskoolvuurtje totdat de kokos goudbruin wordt en het vlees gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 356 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314