1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Rayuan Pulau Kelapa
Lamskebabs met kokos


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr lams filet
100 gr geraspte kokos
sate stokjes

Bahan-bahan marinade:
Ingrediënten marinade:
3 teentjes knoflook
2 jeruk purut blaadjes
250 ml santen
1 cm kunyit
½ theel ketumbar
1 theel jinten
½ theel zout
1 theel pepper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng het door de marinade en laat dit 45 minuten intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze voor 5 minuten boven een houtskool vuurtje. Meng de overgebleven marinade door de geraspte kokos. Rol het geroosterde vlees door het mengsel en rooster het vervolgens nog voor 2 minuten langzaam boven het houtskoolvuurtje totdat de kokos goudbruin wordt en het vlees gaar is geworden.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097113