Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tahu Campur - tahoe met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tahu Campur
tahoe met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
100 gr. garnalen
100 gr. tauge
2 teentjes knoflook
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl taotjo
selderij
zout naar smaak
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snij de tahu in dobbelsteentjes en bestooi deze met zout.Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin en schep de tahu dan uit dewok/wadjan.
Wrijf of maal de knoflook en de gember fijn. Verhit wat olie in de wok/wadjan en bak daarin de garnalen met de knoflook/gember. Voeg vervolgens de taotjo toe en dan de taugé. Bak dit voor 1 minuut en voeg dan de tahu en de selderij toe. Het geheel nog 1 minuut bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866