logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tahu Campur
tahoe met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
100 gr. garnalen
100 gr. tauge
2 teentjes knoflook
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl taotjo
selderij
zout naar smaak
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snij de tahu in dobbelsteentjes en bestooi deze met zout.Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin en schep de tahu dan uit dewok/wadjan.
Wrijf of maal de knoflook en de gember fijn. Verhit wat olie in de wok/wadjan en bak daarin de garnalen met de knoflook/gember. Voeg vervolgens de taotjo toe en dan de taugé. Bak dit voor 1 minuut en voeg dan de tahu en de selderij toe. Het geheel nog 1 minuut bakken.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392062