Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tahu Campur - tahoe met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tahu Campur
tahoe met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
100 gr. garnalen
100 gr. tauge
2 teentjes knoflook
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl taotjo
selderij
zout naar smaak
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snij de tahu in dobbelsteentjes en bestooi deze met zout.Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin en schep de tahu dan uit dewok/wadjan.
Wrijf of maal de knoflook en de gember fijn. Verhit wat olie in de wok/wadjan en bak daarin de garnalen met de knoflook/gember. Voeg vervolgens de taotjo toe en dan de taugé. Bak dit voor 1 minuut en voeg dan de tahu en de selderij toe. Het geheel nog 1 minuut bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 231 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110344