banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambel be tongkol - tonijnsalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambel be tongkol
tonijnsalade
Bahan-bahan:
ingrediënten
4 verse tonijnmoten, van elk 100 gr
60 gr base be pasih
250 gr Sambel Matah
1 theel zout
1/2 thee zwarte peperkorrels, gekneusd
1 eetl limoensap
2 eetl olie
zout en peper naar smaak

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kruid de moten tonijn met de base be pasih, het zout,de peper en het limoensap. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de vismoten ongeveer 3 minuten aan elke kant. Laat afkoelen en breek dan de moten in kleine stukken.
Doe de stukjes vis in een kom, voeg de Sambel Matah toe en meng alles goed door elkaar.
Maak naar smaak af met zout en peper en garneer met gebakken sjalotten.

Tip: Tonijn kan worden vervangen door elk ander stevige vissoort zoals zalm, zeebaars of kabeljauw.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721