banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sambel be tongkol - tonijnsalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambel be tongkol
tonijnsalade
Bahan-bahan:
ingrediënten
4 verse tonijnmoten, van elk 100 gr
60 gr base be pasih
250 gr Sambel Matah
1 theel zout
1/2 thee zwarte peperkorrels, gekneusd
1 eetl limoensap
2 eetl olie
zout en peper naar smaak

taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Kruid de moten tonijn met de base be pasih, het zout,de peper en het limoensap. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de vismoten ongeveer 3 minuten aan elke kant. Laat afkoelen en breek dan de moten in kleine stukken.
Doe de stukjes vis in een kom, voeg de Sambel Matah toe en meng alles goed door elkaar.
Maak naar smaak af met zout en peper en garneer met gebakken sjalotten.

Tip: Tonijn kan worden vervangen door elk ander stevige vissoort zoals zalm, zeebaars of kabeljauw.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813413