Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sarang Burung Ikan Teri - knapperige vogelnestje met gedroogde visjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sarang Burung Ikan Teri
knapperige vogelnestje met gedroogde visjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ikan teri (gedroogde visjes)
1 prei
4 eetl bloem
2 eetl selderij, gehakt
1 ei
peper en zout naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de prei in de lengte en snijd deze julienne. Hak de vis grof in kleine stukjes. Klop het ei los en meng hierdoor de bloem samen met de prei, de vis, de selderij en het zout en peper. Verhit in een koekepan de olie en schep van het mengsel kleine bergjes in de koekepan en druk deze wat platter. Bak het beslag aan beide zijden knapperig bruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676