zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi
- Sop ekor sapi - ossestaartsoep
- Nasi Goreng 2
- Unti
- Cakalang Suwir Manado - warme tonijnsalade uit Manado
- Rundvlees met aardappelen
- Lempeng Pisang - bananenflensjes
- Empal pedis - droogggebakken vlees
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Gulai Buluh Udang - Garnalen met bamboe curry
Sarang Burung Ikan Teri - knapperige vogelnestje met gedroogde visjes


Sarang Burung Ikan Teri
knapperige vogelnestje met gedroogde visjes
knapperige vogelnestje met gedroogde visjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ikan teri (gedroogde visjes)
1 prei
4 eetl bloem
2 eetl selderij, gehakt
1 ei
peper en zout naar smaak
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Halveer de prei in de lengte en snijd deze julienne. Hak de vis grof in kleine stukjes. Klop het ei los en meng hierdoor de bloem samen met de prei, de vis, de selderij en het zout en peper. Verhit in een koekepan de olie en schep van het mengsel kleine bergjes in de koekepan en druk deze wat platter. Bak het beslag aan beide zijden knapperig bruin en gaar.
ingrediënten:
100 gr ikan teri (gedroogde visjes)
1 prei
4 eetl bloem
2 eetl selderij, gehakt
1 ei
peper en zout naar smaak
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Halveer de prei in de lengte en snijd deze julienne. Hak de vis grof in kleine stukjes. Klop het ei los en meng hierdoor de bloem samen met de prei, de vis, de selderij en het zout en peper. Verhit in een koekepan de olie en schep van het mengsel kleine bergjes in de koekepan en druk deze wat platter. Bak het beslag aan beide zijden knapperig bruin en gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.