banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Palu mara
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Palu mara
vis (bonito)
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito (1500 gr)
10 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rawits
7 serehstengels, gekneusd
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl zout
3 eetl limoensap
1 eetl asem
water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak als eerste de vis goed schoon. Snijd de sjalotten, de lomboks, de rawits en de knoflook fijn en de gember in plakjes. Wrijf of maal de kunyit met de limoensap en de helft van het zout tot een papje. Wrijf hiermee de vis in en laat dit 2,5 uur marineren.
Neem een pan en leg op de bodem de serehstengsels, dan de vis en voeg dan de overige ingrediënten toe. Voeg zoveel water toe dat de vis net onder staat. Laat de vis in 45 minuten zachtjes gaar worden. Serveer alleen de vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966790