banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Palu mara
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Palu mara
vis (bonito)
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bonito (1500 gr)
10 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rawits
7 serehstengels, gekneusd
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl zout
3 eetl limoensap
1 eetl asem
water

Cara membuat:
Bereiding:
Maak als eerste de vis goed schoon. Snijd de sjalotten, de lomboks, de rawits en de knoflook fijn en de gember in plakjes. Wrijf of maal de kunyit met de limoensap en de helft van het zout tot een papje. Wrijf hiermee de vis in en laat dit 2,5 uur marineren.
Neem een pan en leg op de bodem de serehstengsels, dan de vis en voeg dan de overige ingrediënten toe. Voeg zoveel water toe dat de vis net onder staat. Laat de vis in 45 minuten zachtjes gaar worden. Serveer alleen de vis.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796