Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Petjel mango
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Petjel mango

Bahan-bahan:
Ingredienten:
100 ml kokosmelk
5 mango's

haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 eetl sambal ulek (zie recept)
5 kemirienoten
1 theel trassie
zout (naar smaak)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de mango's in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit met de boemboe tot een saus. Giet vervolgens de saus over de mango's
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794895