Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pepes katak - Kikkerbillen in een pakketje
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pepes katak
Kikkerbillen in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g kikkerbillen
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1/2 theel, ketumbar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Fileer het vlees en verwijder de botjes. Meng het vlees met de boemboe en het zout en verdeel het mengsel op 4 stukken bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en rooster het langzaam in 8 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar. Het bananenblad mag wel bruin maar niet zwart worden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920721