1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Asin Pedas
pittige gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gezouten vis
water
3 cm laos
2 sereh/citroengras
1/4 theel zout, optioneel
200 ml water
1 tomaat
1 bosje kemangi (30 gr)
5 rode rawit
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en week deze voor 20 minuten in warm water, laat daarna uitlekken. Snijd de tomaat in kleine stukjes en pluk de blaadjes kemangi. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en meng. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens het zout, de tomaat, de kemangi en de rawits toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 476 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449