Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Asin Pedas - pittige gezouten vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Asin Pedas
pittige gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gezouten vis
water
3 cm laos
2 sereh/citroengras
1/4 theel zout, optioneel
200 ml water
1 tomaat
1 bosje kemangi (30 gr)
5 rode rawit
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en week deze voor 20 minuten in warm water, laat daarna uitlekken. Snijd de tomaat in kleine stukjes en pluk de blaadjes kemangi. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en meng. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens het zout, de tomaat, de kemangi en de rawits toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773