banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Asin Pedas - pittige gezouten vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Asin Pedas
pittige gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gezouten vis
water
3 cm laos
2 sereh/citroengras
1/4 theel zout, optioneel
200 ml water
1 tomaat
1 bosje kemangi (30 gr)
5 rode rawit
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukjes en week deze voor 20 minuten in warm water, laat daarna uitlekken. Snijd de tomaat in kleine stukjes en pluk de blaadjes kemangi. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en meng. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens het zout, de tomaat, de kemangi en de rawits toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113