zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Sambal Kuit
- Masman - rundvlees met pinda's in kokosmelk
- Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten
- Udang madu merica hitam - garnalen in een honing pepersaus
- Soto Madura 2 - Soep van vlees op Madurese wijze
- Ayam Bakar Lumajang - geroosterde pittige kip
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Rendang daging suwir - droog gebakken vlees (grote hoeveelheid)
- Ikan Kuah Kuning - gebakken vis in gele saus uit de Molukken
Babi gula


Babi gula
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 varkensbuik met zwoerd
950 ml gula jawa/bali/sabu
5 eetl. azijn
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in langwerpige stukken. Smelt de suiker en meng dit met de azijn en het vlees. Bewaar het vlees in een stopfles. Voor gebruik: haal steeds vlees eruit wat nodig is en rooster dit dan gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 varkensbuik met zwoerd
950 ml gula jawa/bali/sabu
5 eetl. azijn
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in langwerpige stukken. Smelt de suiker en meng dit met de azijn en het vlees. Bewaar het vlees in een stopfles. Voor gebruik: haal steeds vlees eruit wat nodig is en rooster dit dan gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.