1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur kerrie jawa
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr runderpoulet
750 ml water
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
200 gr boontjes
4 aardappelen
200 ml kokosmelk
zout naar smaak
suiker naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 1/2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel trassi
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok

Cara membuat:
bereiding:
Voeg het vlees bij het water en trek hiervan een bouillon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg het vervolgens bij de bouillon en laats dit 5 minuten stoven. Snijd de kouseband in kleine stukjes en de aardappelen in kleine blokjes.Voeg dit aan de bouillon toe en laat het nog 10 minuten stoven. Voeg dan het zout, de suiker en de kokosmelk toe en laat het geheel nog 5 minuten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446