banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayur kim-loh - paddestoelensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur kim-loh
paddestoelensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
300 gr runderpoulet
200 gr taugé
100 gr peultjes
50 gr djamoer koeping (judasoor/muizenoor)
50 gr sedep malam (lelieknopjes)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel trassie
2 dunne prei
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel peper
1 eetl ketjap manis
1 eetl olie
1 theel suiker
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van het water met het vlees. Voeg dan de paddenstoelen en de lelieknopjes toe en stoof dit 30 minuten. Snijd de prei in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en kneus dit samen met de trassi.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei met de salam, de laos, de peper en zout naar smaak voor 3 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de ketjap en laat dit nog 10 minuten sudderen.
Maak de peultjes en de tauge schoon. Voeg dit toe aan de bouillon met de suiker en stoof dit nog kort verder. De taugé moet knapperig blijven.
Garneer eventueel met bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944840