1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur kim-loh
paddestoelensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
300 gr runderpoulet
200 gr taugé
100 gr peultjes
50 gr djamoer koeping (judasoor/muizenoor)
50 gr sedep malam (lelieknopjes)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel trassie
2 dunne prei
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel peper
1 eetl ketjap manis
1 eetl olie
1 theel suiker
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van het water met het vlees. Voeg dan de paddenstoelen en de lelieknopjes toe en stoof dit 30 minuten. Snijd de prei in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en kneus dit samen met de trassi.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei met de salam, de laos, de peper en zout naar smaak voor 3 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de ketjap en laat dit nog 10 minuten sudderen.
Maak de peultjes en de tauge schoon. Voeg dit toe aan de bouillon met de suiker en stoof dit nog kort verder. De taugé moet knapperig blijven.
Garneer eventueel met bawang goreng
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36072226