banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur kim-loh - paddestoelensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur kim-loh
paddestoelensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml water
300 gr runderpoulet
200 gr taugé
100 gr peultjes
50 gr djamoer koeping (judasoor/muizenoor)
50 gr sedep malam (lelieknopjes)
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel trassie
2 dunne prei
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel peper
1 eetl ketjap manis
1 eetl olie
1 theel suiker
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak een bouillon van het water met het vlees. Voeg dan de paddenstoelen en de lelieknopjes toe en stoof dit 30 minuten. Snijd de prei in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en kneus dit samen met de trassi.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei met de salam, de laos, de peper en zout naar smaak voor 3 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de ketjap en laat dit nog 10 minuten sudderen.
Maak de peultjes en de tauge schoon. Voeg dit toe aan de bouillon met de suiker en stoof dit nog kort verder. De taugé moet knapperig blijven.
Garneer eventueel met bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585276