Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur sop - groentensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur sop
groentensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr runderpoulet
1500 ml water
175 gr worteltjes
zout naar smaak
3 stukjes foelie
1/2 theel peper
2 eetl olie
4 sjalotten
1/2 spitskool
1 prei
3 takjes selderij
2 eieren

Care membuat:
Bereiding:
Verhit het water met het vlees en stoof het vlees gaar. Snijd de wortels in schijfjes en voeg dit met het zout, de peper en de foelie toe aan de bouillon. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Laat de sjalotten daarna uitlekken. Snijd de kool, de prei en de selderij fijn en voeg deze bij de bouillon en stoof deze gaar. Klop de eieren op en voeg deze al roerend door de bouillon totdat het ei gestold is. Dan de sjalotten toevoegen en nog 3 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413