Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mentimun Asam Pedas - pittige komkommersalade met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mentimun Asam Pedas
pittige komkommersalade met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine komkommers (200 gr)
2 rode lomboks
3 cm jahe
1 wortel
50 gr cashew noten, gebakken
3 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl azijn
1/8 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de komkommers schoon maar schil deze niet. Snijd de komkommer in plakken van 5 cm, ontpit het en snijd de plakken in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de wortel in dunne plakjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en laat het tenminste 4 uur intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219