Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mentimun Asam Pedas - pittige komkommersalade met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mentimun Asam Pedas
pittige komkommersalade met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine komkommers (200 gr)
2 rode lomboks
3 cm jahe
1 wortel
50 gr cashew noten, gebakken
3 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl azijn
1/8 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de komkommers schoon maar schil deze niet. Snijd de komkommer in plakken van 5 cm, ontpit het en snijd de plakken in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de wortel in dunne plakjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en laat het tenminste 4 uur intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117466