logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Mentimun Asam Pedas
pittige komkommersalade met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine komkommers (200 gr)
2 rode lomboks
3 cm jahe
1 wortel
50 gr cashew noten, gebakken
3 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl azijn
1/8 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de komkommers schoon maar schil deze niet. Snijd de komkommer in plakken van 5 cm, ontpit het en snijd de plakken in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de wortel in dunne plakjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en laat het tenminste 4 uur intrekken.

Add comment

Submit

who is online

We have 48 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160789