zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Apem Pisang - bananencakjes
- Bundu Bundu Daging - drooggebakken gekruid rundvlees met kokos
- Sate Pentul - sate van lamsgehakt
- Gorengan Kambing Betawi - stoofpotje van lamsvlees uit Jakarta
- Cah Udang Cabai - gebakken garnalen in chilisaus
- Bulung kuah pindang - zeewier
- Lamskerrie
- Risolles
- Karsigu 2 - geitenvlees met kokosmelk
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
Mentimun Asam Pedas - pittige komkommersalade met cashew noten


Mentimun Asam Pedas
pittige komkommersalade met cashew noten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine komkommers (200 gr)
2 rode lomboks
3 cm jahe
1 wortel
50 gr cashew noten, gebakken
3 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl azijn
1/8 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Maak de komkommers schoon maar schil deze niet. Snijd de komkommer in plakken van 5 cm, ontpit het en snijd de plakken in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de wortel in dunne plakjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en laat het tenminste 4 uur intrekken.
pittige komkommersalade met cashew noten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kleine komkommers (200 gr)
2 rode lomboks
3 cm jahe
1 wortel
50 gr cashew noten, gebakken
3 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl azijn
1/8 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Maak de komkommers schoon maar schil deze niet. Snijd de komkommer in plakken van 5 cm, ontpit het en snijd de plakken in partjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de jahe. Snijd de wortel in dunne plakjes.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en laat het tenminste 4 uur intrekken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.