Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gai Pad Med Mamuang Himaphan - kip met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Pad Med Mamuang Himaphan
kip met cashew noten

ingredienten:
250 gr kip
1 eetl tapioca bloem
1 theel rijstwijn
1 eetl Golden Mountain saus

Bereiding:
Snijd de kip dun en meng dit met de overige ingrediënten en laat dit 15 minuten marineren.

Ingrediënten 2:
1 ui
1 paprika
15 gedroogde rawits
125 gr water kastanjes
3 lente-uitjes
150 ml olie

Bereiding:
Snijd de ui en de paprika in blokjes en de lente-ui in 3 cm lange stukjes. Verhit in een wok de olie en bak hierin het vlees bruin. Schep het vlees uit de wok en laat dit uitlekken op keukenpapier. Giet de olie uit de wok maar laat 3 eetl olie achter. Voeg dan de rawits toe en bak deze krokant. Vervolgens de ui en de paprika toevoegen en deze zacht bakken. Schep uit de wok en voeg het bij de kip.

Ingrediënten 3:
2 theel tapioca bloem
2 eetl rijstazijn
2 theel oestersaus
1 eetl sriracha saus
2 eetl ketchup
2 eetl palmsuiker
1 eetl kecap asin
2 theel sesame olie
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl chili olie (de overgebleven olie van stap 2)
5 eetl olie
125 gr cashew noten

Bereiding:
Meng alle ingrediënten door elkaar. Verhit een wok en voeg het mengsel toe en bak dit totdat de saus indikt. Voeg dan de kip, de rawits, de ui en de parika toe. Voeg dan de cashew noten, de water kastanjes en de lente uit toe en bak dit alles nog voor 1 minuut en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022565