banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asam keung udeng - pittige garnalen

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asam keung udeng
pittige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr gamba's
400 ml water
3 belimbing wuluh
1/2 theel citroensap
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
5 rode rawits
1 theel ketumbar, geroosterd
2 cm jahe
3 cm kunyit, geroosterd
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Taburan:
garnering:
sate saus
bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten. Snijd de belimbing in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan het water en breng dit aan de kook samen met de bumbu.Voeg dan de garnalen, de belimbing en het citroensap toe en laat dit zachtjes gaar worden en het vocht verdampt is.
Serveer de garnalen met sate saus en bestrooi het met de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592459