Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Babi Jahe

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Babi Jahe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr speklapjes
1 eetl. sesamolie
3 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
75 ml ketjap manis
55 ml rijstwijnazijn
4 kruidnagels
1 kaneelstokje
120 gr sinaasappelmarmelade
1/2 theel zwarte peper

Taburan:
garnering:
100 gr. gekonfijte sinaasappelschijfjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gember en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ketjap, de kruidnagel, de kaneel, de marmelade, de peper en de azijn toe en laat dit 5 minuten sudderen. Laten afkoelen. Wrijf hiermee de speklapjes in en rooster dit langzaam boven een houtkoolvuurtje gaar. Serveer met de sinaasappel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526