Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sup Ubi Bete-soep van taro met gerookte tonijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ubi Bete
soep van taro met gerookte tonijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr taro
250 gr gerookte tonijn (zie recept ikan cakalang fufu)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 dunne preien
5 takjes selderie
3 eetl. olie
1500 ml water
1 theel suiker
1 theel witte peper
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Schil eerst te taro en snijd deze daarna in kleine blokjes. Snijd vervolgrens de gerookte tonijn in stukjes en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd dan de selderij grof en de preien in ringetjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin zachtjes de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de prei, de vis en de taro toe, gevolgd door de overige ingrediënten behalve de selderie en laat het geheel 50 minuten zachtjes stoven. Meng dan de serlderie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930369