Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sup Ubi Bete-soep van taro met gerookte tonijn
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sup Ubi Bete
soep van taro met gerookte tonijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr taro
250 gr gerookte tonijn (zie recept ikan cakalang fufu)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 dunne preien
5 takjes selderie
3 eetl. olie
1500 ml water
1 theel suiker
1 theel witte peper
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Schil eerst te taro en snijd deze daarna in kleine blokjes. Snijd vervolgrens de gerookte tonijn in stukjes en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd dan de selderij grof en de preien in ringetjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin zachtjes de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de prei, de vis en de taro toe, gevolgd door de overige ingrediënten behalve de selderie en laat het geheel 50 minuten zachtjes stoven. Meng dan de serlderie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303