1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ubi Bete
soep van taro met gerookte tonijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr taro
250 gr gerookte tonijn (zie recept ikan cakalang fufu)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 dunne preien
5 takjes selderie
3 eetl. olie
1500 ml water
1 theel suiker
1 theel witte peper
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Schil eerst te taro en snijd deze daarna in kleine blokjes. Snijd vervolgrens de gerookte tonijn in stukjes en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd dan de selderij grof en de preien in ringetjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin zachtjes de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de prei, de vis en de taro toe, gevolgd door de overige ingrediënten behalve de selderie en laat het geheel 50 minuten zachtjes stoven. Meng dan de serlderie erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384