banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ubi Bete
soep van taro met gerookte tonijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr taro
250 gr gerookte tonijn (zie recept ikan cakalang fufu)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 dunne preien
5 takjes selderie
3 eetl. olie
1500 ml water
1 theel suiker
1 theel witte peper
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Schil eerst te taro en snijd deze daarna in kleine blokjes. Snijd vervolgrens de gerookte tonijn in stukjes en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd dan de selderij grof en de preien in ringetjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin zachtjes de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de prei, de vis en de taro toe, gevolgd door de overige ingrediënten behalve de selderie en laat het geheel 50 minuten zachtjes stoven. Meng dan de serlderie erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36619658