banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sup Ubi Bete-soep van taro met gerookte tonijn
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Ubi Bete
soep van taro met gerookte tonijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr taro
250 gr gerookte tonijn (zie recept ikan cakalang fufu)
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 dunne preien
5 takjes selderie
3 eetl. olie
1500 ml water
1 theel suiker
1 theel witte peper
zout naar smaak

Cara mebuat:
Bereiding:
Schil eerst te taro en snijd deze daarna in kleine blokjes. Snijd vervolgrens de gerookte tonijn in stukjes en snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd dan de selderij grof en de preien in ringetjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin zachtjes de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de prei, de vis en de taro toe, gevolgd door de overige ingrediënten behalve de selderie en laat het geheel 50 minuten zachtjes stoven. Meng dan de serlderie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39778286