Runderstoofschotel
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
5 eetl. olie
zout naar smaak
pan met water
100 ml water
Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
6 sjalotten
4 cm gember (jahe/djahé)
1 serehstengel
1 tomaat
Taburan:
garnering:
1 takje selderieblaadjes
bawang goreng (gebakken uitjes)
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees voor 1,5 uur in ruim water. Snijd het vlees daarna in blokjes. Wrijf of maal de ingregiënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout en het water toe en laat het geheel 30 minuten sudderen.Bestrooi het gerecht met fijngesneden selderie en de bawang goreng.
Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
5 eetl. olie
zout naar smaak
pan met water
100 ml water
Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
6 sjalotten
4 cm gember (jahe/djahé)
1 serehstengel
1 tomaat
Taburan:
garnering:
1 takje selderieblaadjes
bawang goreng (gebakken uitjes)
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees voor 1,5 uur in ruim water. Snijd het vlees daarna in blokjes. Wrijf of maal de ingregiënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout en het water toe en laat het geheel 30 minuten sudderen.Bestrooi het gerecht met fijngesneden selderie en de bawang goreng.