banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buntut Asam Padeh - ossenstaart in een frisse pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Asam Padeh
ossenstaart in een frisse pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr ossenstaart
13 rode lomboks
6 cm laos
5 jeruk purut blaadjes
3 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
3 asam kandis
5 belimbing wuluh
1 kunyit blad
2000 ml water (kokend)

Haluskan:
bumbu:
11 teentjes knoflook
8 sjalotjes
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ossenstaart in stukken en leg deze in water en laat het tenminste 1 uur staan. Spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks fijn. Halveer de belimbimg wuluh.
Meng in een pan het vlees met de bumbu, de lomboks, de laos, de jeruk purut, de salam, de sereh, het kunyit blad en de asam kandis en bak dit zachtjes droog. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt. Voeg dan de belimbing wuluh toe en kook deze zacht. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674817