Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Buntut Asem Pedas - ossenstaart in een kruidige licht zurige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Buntut Asem Pedas
ossenstaart in een kruidige licht zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenstaart
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1 groen paprika
150 gr ananas
1 eetl oestersaus
3 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel palsmuiker
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 ml water
1 citroen, sap
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken, hak de knoflook en de sjalot fijn en snijd de paprika en de ananas in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot samen met de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak dit 1 minuut mee. Dan het vlees toevoegen en bak dit rondom bruin. Dan de oestersaus, de saus sambal, de saus tomaat, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan langzaam het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de ananas en het citroensap erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922510