banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Buntut Asem Pedas - ossenstaart in een kruidige licht zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Asem Pedas
ossenstaart in een kruidige licht zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenstaart
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 cm jahe
1 groen paprika
150 gr ananas
1 eetl oestersaus
3 eetl saus sambal (zie recept)
3 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel palsmuiker
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 ml water
1 citroen, sap
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken, hak de knoflook en de sjalot fijn en snijd de paprika en de ananas in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot samen met de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak dit 1 minuut mee. Dan het vlees toevoegen en bak dit rondom bruin. Dan de oestersaus, de saus sambal, de saus tomaat, de palmsuiker, het zout en de peper toe en meng alles goed door elkaar. Dan langzaam het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de ananas en het citroensap erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444021