banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Buntut Harum Paprika - gestoofde ossenstaart met paprika
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Harum Paprika
gestoofde ossenstaart met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenstaart
4 teentjes knoflook
1 ui
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
2 tomaten
3 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
750 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 2 cm dikke plakken. Hak de knoflook fijn en snijd de ui en de paprika's in dunne reepjes. Snijd de tomaten fijn.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Kook dit voor 25 minuten en schep uit de pan en zet opzij. Bewaar 600 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de paprika's en de tomaten toe en meng goed. Dan de saus tomat, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804861