1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buntut Harum Paprika
gestoofde ossenstaart met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenstaart
4 teentjes knoflook
1 ui
1/2 rode paprika
1/2 groene paprika
2 tomaten
3 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
750 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 2 cm dikke plakken. Hak de knoflook fijn en snijd de ui en de paprika's in dunne reepjes. Snijd de tomaten fijn.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Kook dit voor 25 minuten en schep uit de pan en zet opzij. Bewaar 600 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de paprika's en de tomaten toe en meng goed. Dan de saus tomat, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Dan de bouillon toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971832