banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tempe Tumis Bawang - gebakken tempe met ui
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tempe Tumis Bawang
gebakken tempe met ui

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
10 peteh bonen
4 teentjes knoflook
7 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
150 ml water
1 bosui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen en halveer de peteh. Snijd de bosui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks voor 3 minuten. Voeg de tempe en de peteh toe en bak de tempe goudbruin. Voeg dan het water, de kecap, het zout en de peper toe en meng alles goed. Bak het geheel zachtjes gaar. Schep dan de bosui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585525